Song Lyrics: Eny Sagita - Ngamen 5

Short URL: http://t.co/nMrsCyO

Eny Sagita Asolole
Eny Sagita - Ngamen 5

Artist: Eny Sagita
Title: Ngamen 5
Album: OM Sagita
Year: 2011



Tak sawang-sawang kowe ngganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ngganteng nganggo klambi abang
lirik lagu on feqrastafara.com
Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong Kertosono
Nggantenge koyok Arjuno
Esemane koyo Raden Gatot Koco

Senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (preeet)

Cah ngganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk HP mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

*** TIDAK MENYEDIAKAN LINK UNTUK DOWNLOAD LAGU ***

1 comment:

DO-FOLLOW BLOG

No Spam, No Rasis, No Anarkis, Relevant with Topic 'n Just Good Comment(s)